bg

Paslaugos

Kompanija siūlo vietines ir tarptautines sausumos, jūros ir oro ekspedijavimo paslaugas

Paslauga

Krovinių importas / eksportas

Paslauga

Organizuojamas dalinių ir pilnų krovinių gabenimas sausuma, jūra, oru ar intermodaliniu transportu

Paslauga

Optimaliausias transportavimo maršruto suderinimas

Paslauga

Paieška ir darbas su patikimais ir nuolatiniais vežėjais

Paslauga

Krovinio stebėjimas realiu laiku

Paslauga

Esant poreikiui reikalingų dokumentų įforminimas, krovinių draudimas

Paslauga

Esant poreikiui krovinio sandėliavimo paslaugos

Paslauga

Apskaičiuojama pilna paslaugos teikimo kainodara

Paslauga

Visos reikalingos ir aktualios informacijos teikimas klientui realiu laiku

paslauga

Ekspedijuojame įprastus ir negabaritinius, dalinius ir pilnus, sunkiasvorius ir lengvus, pavojingus (ADR) krovinius, kuriuos galima gabenti sausumos, jūros, oro ar intermodaliniu transportu.

Vietinės ir tarptautinės sausumos, jūros ir oro ekspedijavimo paslaugos vykdomos šiomis kryptimis: Europoje (Jungtinėje Karalystėje, Šveicarijoje, Turkijoje ir Europos Sąjungos šalyse - Italija, Baltijos šalys, Lenkija, Vokietija, Belgija, Nyderlandai, Austrija, Skandinavijos šalys (Suomija, Švedija, Danija), Ispanija, Portugalija, Prancūzija, Čekija, Slovakija, Slovėnija, Kroatija, Bulgarija, Vengrija, Graikija ir kt.) O taip pat plečiame savo klientų ir partnerių tinklą Azijoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Australijoje.

bg

Įmonė įsipareigoja ieškoti geriausių sprendimų pagal kliento reikalavimus, laikytis suderintų gabenimo grafikų, kainodaros, saugos ir kitų krovinio transportavimo sąlygų, užtikrinti kad visos tarpininkavimo paslaugos būtų įgyvendintos sklandžiai, optimaliai ir visapusiškai atitiktų kliento poreikius.

Kiekvienos paslaugos teikimo atveju su klientu sieksime rasti patogiausią ir abiem pusėms priimtiniausią finansinio atsiskaitymo klausimą. Siekime užtikrinti maksimaliausią paslaugų kokybę už klientui priimtiniausią kainą bei lankstų atsiskaitymo terminą. Ekspedijavimo paslaugos kainą kiekvienu atveju paskaičiuosime individualiai, atsižvelgiant į kliento poreikius, bei krovinio gabenimo maršrutą, laiką, vietą, krovinio matmenis, svorį, transporto priemonės tipą ir kt.

Bendradarbiaukime!

Visas reikalingas paslaugos sąlygas galime aptarti telefonu, el. paštu, susitikimo metu ar kita Jums patogia bendravimo priemone.